tirsdag 4. august 2009

Sommerhilsen

August allerede og sommern 09 er snart over. I slutten av juni dro vi nedover til Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Der var vi i litt over en uke og koste oss. Vi var i Dyreparken, på Hamresanden og på besøk til familie og venner. Emma koste seg veldig i Dyreparken og hun og pappa kjøpte 2-dagerspass. Vi hadde mest finver der og det var godt å kunne være mye ute.

På vei oppover til Trøndelag var vi innom Granvin og besøkte Andreas med familie. De har nettopp flyttet til et gårdsbruk langt oppi fjellet og der bodde det også 2 andre familier med barn. Emma fant seg lekekamerater med en gang...Etter ei overnatting der, dro vi videre til Voss og et kjapt besøk på hytta til Zvendsens. Der fikk vi møtt Ketil m/fam. og det var kjekt for Emma å møte Kamma Marie igjen. Snart kommer de opp til oss her i Bjugn, det gleder vi oss til.

Etter et stopp der, kjørte vi videre til Sogndal og til Kari og Hans frammi dalen.(Svedalen). Der var vi i 2 dager og ladet opp batteriene før vi kjørte hjemover på en dag. Da kjørte vi over Sognefjellet og det var mektig å se på de store fjelltoppene. Siste uka i JT's pappaperm. var vi bare hjemme. I midten av juli kom Tone og Audun på besøk. De skulle ha Norgesferie i år også. Det var veldig trivelig, som vanlig...

I uka før barnehagen begynte på, var vi en tur til Namskogan sammen med noen venner og deres barn. Der var det masse dyr å se på og mange fine leker å kose seg med. Emma koste seg der også, det var helt perfekt med trampoline og ballhus...

Liv'en har blitt 6 mnd og ruller seg fort fra rygg til mage. Når hun ligger på magen, drar hun seg bakover. Hun klarer faktisk å komme seg litt rundt på denne måten. Nå i det siste har hun begynt å løfte på rompa, å gjøre seg klar til å begynne å krype...Spennende. Hun har også fått 2 tenner nede. Spiser grøt, brødskive og er veldig blid og fornøyd med livet!!!

Ingen kommentarer: